Transport si Retururi

HerCup.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

LIVRARE PRIN CURIER Same Day sau Fan Courier ORIUNDE IN ROMANIA. Timpul Estimativ De Livrare: 1-3 Zile(Oriunde In Romania)

ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul hercup.ro

Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisa, trimisa pe mail la adresa contact.hercup@gmail.com inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice.  Cumparatorul va insoti produsul returnat cu formularul de retur completat, doar dupa ce a instiintat vanzatorul prin metodele mentionate mai sus. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul si cheltuielile de restituire a sumei achitate in caz de ramburs cu mandat postal).

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate(fara sigilul rupt).

Potrivit legiilor in vigoare(Art.16, pnct. e),  NU SE ACCEPTA RETURNAREA produselor utilizate sau desigilate de consumator din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă!

In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate, intr-o alta cantitate sau defecte, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.